SAINA

  • O se malamalamaaga puupuu o mea o loʻo i ai faʻailoga taua o adsorbents (luga)

Tala Fou

O se malamalamaaga puupuu o mea o loʻo i ai faʻailoga taua o adsorbents (luga)

Su'esu'ega fa'asuavai

E mafai ona vaevaeina vai adsorption i vai static adsorption ma malosi vai adsorption.Suavai tumau,o lona uiga i lalo o le tulaga o se siosiomaga faapitoa o le vevela ma le susu, ina ua uma ona ausia le paleni malosi, o le vai adsorbed o le adsorbent, e faapea i le faatinoga o masini o le tulaga o tulaga galue faifai pea,e sili atu le maualuga o faʻamaumauga o le adsorption vai,o le sau o le faatinoga o le kesi i fafo o le a sili atu.

Dynamic vai adsorption e faatatau i le aofaiga adsorption o adsorbent adsorbed vai i le ea i totonu o le moega, o lona uiga, pe a adsorbing vai i le ea, o le mamafa faaopoopo pe a uma ona oo atu i le sau ua faamaoti.Ona o tulaga faigaluega eseese ma faʻataʻitaʻiga, o le sau o leese foi .Ae e tutusa lava ma le vai faʻafefeteina,o le luaof vai adsorption e sili atu le maualuga, o le sili atu o le adsorption performance o le oloa.

Su'esu'ega o le fa'afanua

Le vaega i luga i le iunite le tele o mea, lea e fesootai ma le faatinoga adsorption.O le tele o le faʻafanua faʻapitoa, o le tele o le faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga faʻatasi ma le ea, ina ia vave le saoasaoa o le adsorption ma malosi le adsorption.

In o letalosagao fa'amago ea, lugaeriao le adsorbente sili atu le maualuga,, o le tele o le faʻafesoʻotaʻi i luga o le ea ma le maualalo o le sau.I le tulaga lautele, mo 100m2 / g uma faʻateleina i luga ole vaega faʻapitoa, o le adsorption fua faʻateleina e 5-10% i le RH60% siosiomaga vavalalata.

Su'esu'ega pore volume

Afai e te vaʻavaʻai i lalo o se microscope, o le a e iloa ai o alumina faʻagaoioia e tele micro-pores, o se tasi lea o uiga taua taua o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi porous poʻo le catalyst.O le tele o le micro-pore i totonu o le adsorbent e taʻua o le pore capacity, o le tau e maua mai i le saturation adsorption volume, o lona uiga, o le a le tele o le adsorbent e mafai ona taofiofia le adsorbent, o le tele o le pore capacity, o le sili atu lea.Ole pore volume mana'omia mo alumina fa'agaoioia e sili atu pe tutusa ile 0. 35 cm³/g ile laina fa'ata'atia.

https://www.joozeo.com/application/


Taimi meli: Aukuso-19-2022

Auina mai lau savali ia i matou: