SAINA

  • O se Malamalamaga Faigofie o le a le Fa'ailoga Taua o Adsorbents (lalo)

Tala Fou

O se Malamalamaga Faigofie o le a le Fa'ailoga Taua o Adsorbents (lalo)

Ma'imau ile mu

Ole malosi ole adsorption ole adsorbent o totoe ma toe fa'afouina ua ta'ua o le gau o le alumina fa'agaoioia ma le vai i totonu o le sieve mole.I mole mole sieves, e ta'ua o le vai.E masani ona ta'ua o le vai.O le laʻititi o lenei tau, o le itiiti ifo o le vai e tutusa le mamafa o le adsorbent, o le tele o mea aoga o loʻo i ai ma le maualuga o lona gafatia. ma le tele o pore fausaga, faʻapea foʻi ma le malosi faʻavae maualuga ma faigofie toe faʻafouina.

Faʻamatalaga o le malosi tuʻimomomo

O le faʻamaʻiina o le malosi o le tapulaʻa lea o le malosi pe a faʻaaogaina le mamafa i fafo, lea e faʻatatau i le maaa o le adsorbent lava ia.O le maualuga o le malosi, o le malosi o le aʻafiaga o le tetee, o le itiiti ifo o le paʻu o le paʻu, ma le faʻaitiitia o le gaosia o polo taʻe ma pulverization ona o le aʻafiaga o le ea i le galuega adsorption o le suction dryer.

Su'esu'ega fua o le attrition

Abrasion e faasino i le maualuga o le abrasion pe a oʻo i le adsorbent le aʻafiaga i fafo poʻo le faʻafefiloi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga e manaʻomia le fua o le abrasion o alumina faʻagaoioia ia itiiti ifo i le 0.3%.I se tulaga lautele, o le pefu o alumina faʻagaoioia e le maalofia, ae i le taimi nei, o le fua o le abrasion oJIUZHOUe masani lava e tusa ma le 0.2%, lea e matua faʻaitiitia ai le fua o le gaosiga o le abrasion i se tulaga patino.

To'atele Tele

O le fa'asino tonu fa'asino pe a tatou fa'atatauina le aofa'i o fa'atauga mo a tatou tagata fa'atau.JIUZHOU's stacking density e fuaina i le mamafa i le iunite voluma i totonu o le atigipusa pe a uma ona faʻatumu mau.Mo le tulaga o le masini i luga o le upega tafaʻilagi e le faʻatumu faalua pe faʻatumuina e le vibration, o le tau le aoga e tatau ona faʻaitiitia teisi mai le tau o le mamafa tele, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o le alumina faʻagaoioia o le 0. 72g / ml, lea e mafai. e masani ona fuafua e tusa ma le 0. 70g/ml.

https://www.joozeo.com/technical-support/


Taimi meli: Aukuso-30-2022

Auina mai lau savali ia i matou: