SAINA

  • Fa'agaoioi le Zeolite Powder Q&A

Tala Fou

Fa'agaoioi le Zeolite Powder Q&A

Q1: O le a le vevela e mafai e le paʻu zeolite faʻagaoioia ona faʻafefe i totonu o le kelu?
A1: 500 tikeri i lalo e leai se faʻafitauli, o le uluai molecular sieve powder i le 550 tikeri, o le vevela maualuga o le taoina o le a leiloa le vai tioata, pe a pa'ū le vevela i le vevela o le potu, o le a faʻafefe malie le toe faʻaleleia o le susu. e fa'aumatia ma e le mafai ona toe maua mai, e le mafai fo'i ona mitiia se vai.E talia la le pa'u fa'agaoioi ile vevela i lalo ole 500 tikeri celsius.

Q2: O le a le aofaʻi fautuaina o le paʻu zeolite faʻagaoioia?
A2: O le aofaʻi o le paʻu faʻamalosi e fuafua e tusa ai ma le tele o vai e manaʻomia e aveese mai le faiga.O le faʻaogaina o le vai i le 24 o lona uiga i le tulaga lelei, o le vai e faʻaaogaina e le paʻu faʻamalosi e 24%.o lona lava mamafa.

Q3: E a'afia le viscosity o le kelu o le pa'u zeolite fa'agaoioia?
A8: O le paʻu zeolite faʻagaoioia e leai se aʻafiaga o le faʻateleina o le viscosity, ma o le aʻafiaga i luga o le viscosity o le tino e naʻo le aʻafiaga o isi mea faʻapitoa.

Q3: E mafai ona faʻaopoopoina le paʻu faʻamalosi i polyols?
A9: O le vaega lua-vaega polyurethane A e masani lava o le polyester polyol ma le polyether polyol, e masani ona faʻaopoopoina le paʻu faʻamalosi i le vaega A.

Q4: E feanu ea le paʻu faʻagaioiga vai, mo se faʻataʻitaʻiga, ile vaitusi?
A4: Leai. O le faʻamalosia o le paʻu o se ituaiga mole mole sieve, lea e aofia i sieves molecular static ma e le mafai ona toe faʻafouina i le faiga.Molecular sieve adsorption, desorption e tulaga, desorption e manaʻomia le maualuga o le vevela ma le maualalo o le mamafa, o le faʻaaogaina o tagata faʻatau, o le faʻaogaina o le mole mole sieve paʻu o loʻo faia i le resini ma mea tutusa, e leai ni tulaga faʻaleagaina, o le mea lea e le mafai ai ona faʻafouina le paʻu faʻagaioiga. .(resin o se tasi o mea o nisi inks).


Taimi meli: Iuni-10-2022

Auina mai lau savali ia i matou: